Termeni si conditii

Pentru incheierea contractului de inchiriere sunt necesare:
un act de identitate si permisul de conducere.

Clientul trebuie sa aiba minim 20 de ani si sa fie posesorul unui permis de conducere valid, cu o vechime mai mare de 2 ani. In cazul in care aceste conditii nu sunt indeplinite, se poate solicita o garantie suplimentara care se ramburseaza numai la returnarea masinii in buna stare de functionare si de caroserie, cu toate documentele, accesoriile si echipamentele din dotare.

Pretul este exprimat in euro pe zi . Plata pentru inchiriere si garantie se face in avans, la cursul BNR din ziua efectuarii platii. Pretul include parcurgerea a 200 km pe zi, iar kilometrii in plus se taxeaza cu 0,1 RON/KM. Tarifele nu includ costuri de parcare si amenzi de circulatie.

Pentru rezervari garantate se va plati in avans o suma egala cu o zi de inchirirere, in functie de tipul autoturismului rezervat. Daca rezervarea este anulata, clientul va pierde avansul.

Vehiculul este asigurat pentru daune cauzate tertilor. Imbracamintea si obiectele transportate nu sunt asigurate.

Garantia solicitata va fi returnata la recuperarea autoturismului in buna stare de functionare si de caroserie, cu toate documentele, accesoriile si echipamentele din dotare, asa cum a fost predata.

Garantia va fi utilizata pentru penalizare, in cazuri de distrugeri constatate in interiorul sau exteriorul autoturismului ( neacoperite de asigurare ), furt ale partilor autoturismului, pierderi ale documentelor autoturismului (100 Euro) sau ale cheilor autoturismului etc.

Combustibilul nu este inclus in pret si se afla in sarcina clientului. Masina se livreaza cu un minim de combustibil, urmand a fi recuperata in aceeasi stare. Uleiul si intretinerea vehiculului sunt in sarcina proprietarului.

Livrarea si restituirea autoturismului se face la locul, data si ora indicata de client si mentionata in Contractul de Inchiriere. Livrarea si restituirea se poate efectua si in alte locatii din tara, cu acordul proprietarului si pe baza unui tarif convenit.

Prelungirea de contract se poate face doar cu acordul proprietarului.

La returnarea autoturismului cu o intarziere anuntata, mai mica cu trei ore fata de ora specificata in Contractul de Inchiriere, se percepe un tarif suplimentar pentru o jumatate de zi de inchiriere, iar la intarzieri de peste 3 ore se percepe un tarif suplimentar pentru o zi de inchiriere.

Daunele suferite de vehiculul inchiriat, din vina clientului sau cu autor necunoscut sunt asigurate, mai putin o suma – depozitul garantie – ce este in sarcina clientului. Aceasta suma este specificata in oferta noastra de preturi ca GARANTIE .

In caz de accident este obligatorie declararea acestuia la Politie care va constata daunele si va elibera Procesul Verbal de Constatare si Autorizatia de Reparatii. Aceste documente sunt indispensabile pentru functionarea asigurarii si pentru repararea autovehiculului. Declaratia la Politie este obligatorie in toate cazurile: daca sunteti vinovat, daca sunteti victima, daca sunteti singur implicat, daca partea responsabila nu este identificata (ex. daune in parcare in lipsa dvs.).

Fara aceste documente clientul este responsabil pentru costurile de reparatii.